Marirea penisului

Tehnici de marire a penisulu

Mareste dimensiunea

Posted by one on November 14, 2012 at 6:55 AM


Poti cumpara produsul original de aici

 

 

 

Xtrasize este un remediu, care a fost facut pentru a ameliora viata sexuala a barbatilor. Acest produs ajuta la augmentarea penisului atat in lungime cat si in grosime, astfel poti ajunge la o marire de pana la 30%. Producatorul acestor pilule ne asigura ca este un produs 100% din plante, deci fiind un produs sigur. Inafara faptului ca ajuta la cresterea penisului, ajuta si la cresterea apetitului sexual si imbunatateste si performantele sexuale. Produsul a fost creat in urma unor studii stricte, facute de cei mai buni specialisti. Specialistii au facut cea mai buna solutie pentru a intensifica viata intima a barbatilor si pentru a imbunatatii circulatia sangelui in organul genital. Astfel in penis va ajunge mai mult de sange iar erectiile vor deveni mai tari si mai eficiente. In acest fel penisul se va mari atat in lungime cat si in grosime. Viata ta intima se va ameliora simtitor iar tu vei fi un alt om.

 

Potrivit producatorului, clientii care au posibilitatea de a testa produsul vor fii de acord ca acest produs le-a marit placerea sexuala, ca disfunctia erectila s-a ameliorat si ca penisul s-a marit simtitor. Astfel activitatile tale intime se vor ameliora vizibil.

 

Produsul se ia o data pe zi, in mod normal dupa masa. Se recomanda administrarea pilulei cu o cana considerabila de apa. Se recomanda o cura minim de 90 de zile. Producatorul recomandat si utilizarea unui comprimat in plus pentru a avea de o potenta sexuala imediata si cu rezultate. Deci inaintea actului sexul se mai poate lua inca o pilula. O doza contine 60 de comprimate. Astfel cura dureaza 2 luni, timp in care clientul trebuie sa ia in fiecare zi cate o pilula.

Producatorul ne garanteaza ca Xtrasize nu are proprietati secundare. Este un remediu care nu necesita prescriere de la doctor, tocmai pentru ca este un produs eficient. Cu toate acestea se presupune sa fie administrat cu moderatie daca aveti afectiuni cu tensiunea sau daca sunteti hipersensibil la oricare dintre ingredientii produsului. La fel se recomanda atentie si la barbatii care au probleme de diabet sau au afectiuni hepatice sau au sub 18 ani. Produsul nu reactioneaza negativ cu alcoolul, deci puteti sa consumati linistiti un pahar de vin sau orice altceva.

Efectele produsului sunt de durata, astfel dupa incheierea tratamentului efectele vor ramane definitive. Nu se necesita repetarea lui, dar totusi daca va doriti rezultate mai eficiente atunci puteti reincepe cura. Se recomanda utilizarea pastilelor pentru inca 3-4 luni daca va doriti efectele cele mai tari.

 

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments